Alla inlägg den 13 april 2010

Av Hanne - 13 april 2010 19:49

I söndags hade Cleo en fästing som kröp på nosen. Som tur väl var för fästingen hann den trilla av innan jag fick tag på den. På kvällen kröp en fästing från Sigge över till Sara. Snabbt nedspolad på toan. Idag har jag plockat en som satt sig på Cleos hals.   


Ikväll har jag klickat apportbocken med hundarna. Alla tar den jättefint. Fast Sigge är duktigast. Men Topsy plockar nu upp den och tar kontakt med mig. Visserligen på microsekunder men ändå. Cleo tar den och tycker att jag är allmänt löjlig som kommit på denna konst. "Det är väl inget svårt morsan".

Sigge piper och gnäller alltid när jag tar fram klickern och förmodligen har jag klickat samtidigt som han gör det jag vill och han låtit samtidigt. Shit, nu måste jag börja om och klicka för tystnad.

Jag har också klickat för targetpinne, targetfinger och kontakt. Det är så roligt att se hur kugghjulen snurrar i huvudet på dem.

Igår var Topsy och Sigge på trimmning hos deras uppfödare. De är så fina nu och jag har ett "mönster" att gå efter.

På söndag ska Cleo och Topsy mentelbeskrivas. Spännande!!!! Jag ska vara i Alunda 7.30 och måste väl stiga upp innan fåglarna. Hualigen  

På onsdag nästa vecka börjar agilityn. HURRA!! Problemet är att Sigge inte kan slalom, men problem är till för att lösa.

I år hoppas Sara och jag på ett aktivt deltagande från vår sida i sommarcupen. För Saras skull hoppas jag bara att Topsy inte bestämmer sig för att hon ska GÅ runt banan utan faktiskt springa.

Vi ses!!!!  

Ovido - Quiz & Flashcards