Alla inlägg den 16 februari 2010

Av Hanne - 16 februari 2010 19:55

Förra söndagen var jag hos Sonja (Cleos uppfödare) tillsammans med Johanna och Kim. Egentligen skulle vi har varit fler syskon som träffats i Uppsala men pga sjukdom så kunde inte alla komma. Cleo och Kim är så lika att det är svårt att se skillnad. Det är så kul att se när se leker tillsammans. Tyvärr blev det ingen familjebild (dock promenadbilder) men det kommer fler gånger.

Familjebild i skogen.  Kim och Cleo leker och mamma Tiffany har koll på sina döttrar. 



Sigge blev kemiskt kastrerad 2007 och först nu har det gått ur hans lilla kropp. Och det rejält. Han är så "stissig" när han känner lukten av andra hundar (hanar tror jag) och även när vi möter andra hundar.  Så nu funderar vi på att kastera honom "på riktigt".


Sara är så duktig att träna med Topsy både trick och lydnad. Idag har hon tränat in så att Topsy håller apportbocken i 2 sekunder. De har också tränat så när Sara säger pang sätter sig Topsy på bakbenen och lyfter upp framtassarna i luften.


Jag tror att när barnen tränar så tänker de inte så mycket utan bara gör medans iallafall jag lägger ned för mycket energi på tankeverksamheten.


Har ikväll gått en långpromix med bara Sigge och Cleo och vilken skillnad det är. Inget trassel med koppel, bägge hundarna på vä sida o.s.v



Ovido - Quiz & Flashcards