Alla inlägg den 5 februari 2010

Av Hanne - 5 februari 2010 18:55

Det var en ilsken gubbe  kommentar om mig och Lotta. "Om jag inte vore väluppfostrad skulle jag kalla er för feta käringjävlar". Ursäkta vad sa han om väluppfostrad.   Han var så ilsk att han spottade fradga. Allt för att vi gick BREVID (och då menar jag brevid. Hundarna fick inte sätta en tass i skidspåret och vi pulsade brevid) skidspåret på väg till trehörningsskogen. Men Lotta och jag enades om att energitjuvar ska man inte bry sig om samt att han nog inte haft en bra dag. Alla andra skidåkare var hur trevliga som helst. Även alla ickeskidåkare som befann sig i Domaruddens FRILUFTSOMRÅDE FÖR ALLA.


Iallafall hade vi en underbar promenad i knähög snö och sol. Svetten flödade och Sigge och Topsy tog känguruhopp för att komma fram. Vi stannade vid vindskyddet  och drack O´boy, käkade banan och kexchoklad.  Köttbullar och torkad blodpudding kastades ut på ett stort område till hundarna så var de upptagna med att söka gott.

Lotta är min själssyster. Alltid när vi umgåtts så är jag glad i hela kroppen. Så nu är deppigheten över.  


På Söndag ska jag till Uppsala med Cleo och träffa några hundsyskon. Det ska bli kul.


Apellkursen vet jag inte om jag ska gå. När jag läste närmare på kursbeskrivningen stod det att man ska ha klar tävlingsambition. Är det jag?? Är det Cleo?? Vi får se. Har idag kastat in anmälan till rallylydnadskurs med Cleo och förberedande tävlingslydnad med Sigge. Har även anmält Sara och Topsy till hundläger och trickkurs.


           

Ovido - Quiz & Flashcards