Alla inlägg den 3 maj 2010

Av Hanne - 3 maj 2010 20:32

Tiden går så snabbt så jag hinner inte med det jag vill, inte alltid iallafall.

I måndags förra veckan träffade Cleo och jag Ingrid och Molly. Molly är en ursöt ridgeback tik. Vi gick en lång kvällspromenad och njöt av skogen.

  Cleo och Molly  



Helt plötsligt började hundarna undersöka en skum klump som lät konstigt. Det visade sig vara en paddhona med 6 paddhanar klängande på sig. Snuskhumrar!!!

 



På onsdagen var Sara och jag på agilitykurs. Jag är så stolt över Sara som har jobbat så bra med Topsy och nu har hennes fulla fokus.

Sigge och jag fick också kontakt och kunde genomföra alla övningar. Det var en så härlig känsla att få en glimt av min "gamla vanliga" Sigge. Tyvärr tror jag inte att vi kommer att delta i rallylydnadstävlingen på lördag då han blir helt borta med nya hundar och ny miljö. Trist!!!


I helgeln har Sara och jag haft stalltjänstgöring på Grindtorp gård. Sara ska dela en häst där med en annan tjej i 1månad. Detta innebar att vi under helgen har gått upp kl 6, fodrat 11 hästar kl 7, släppt ut dem kl 9, tagit in dem kl 16 och fodrat för att sedan nattfodra kl 20. Jag är helt slut.

Kalle har börjat bygga vårt nya dyra staket och jag har fixat i trädgården. Som tur var kom några vänner över på lördagkvällen så vi kunde koppla av en stund. Men jag kan lova trots att det är kul med djur så kommer Sara aldrig att få en egen häst av oss. Stackars hundarna har varit helt bortkopplade under helgen.


  Min vackra Cleo Tasstrassel Härligt att sola 

Ovido - Quiz & Flashcards