Alla inlägg den 15 januari 2010

Av Hanne - 15 januari 2010 19:37

Igår åkte Pia och jag in till Stockholm med Sigge och Chippen (Topsys bror). Vi tog bilen till Vallhallavägen, parkerade där och tog sedan tunnelbanan in till Gamla stan. Jag är imonerad av våra hundkillar (sönerna hade också åkt till stan med Roslagsbanan och tunnelbana till Warhammerbutiken på regeringsgatan). Sigge pep lite på tunnelbanan men var inte alls rädd. Jag blir så glad att det gick helt perfekt första gången. Sedan vandrade vi från Gamla stan, upp längs Drottninggatan,  Sergelgången,  Bibloteksgatan,  in i Sturegallerian och sist genom Humlegården. Hundarna skötte sig exemplariskt. Visserligen blev det lite gruff vid hundmöten men ändå. Storstadshundarna kan vara ack så kaxig. Kanske inte i ljud men i sättet att resa upp kroppen.

Både Pia och jag var överens om att det inte är sista gången vi gör detta. Kanon bra träning för hundarn. På ett ställe vid NK var det en sån där maskin med ett långt järnrör som slår hål på asfalten som lät. Sigge gick bara förbi utan en reaktion. Jag var så glad och så smög den förbjudna tanken in. "Hur hade Sigge varit om jag inte skaffat 2 hundar till"? Jag kan dock inte tänka mig en tillvaro utan alla 3 monsterhundarna, trots hopp över staketet, gruff vid hundmöten m.m

Pia kom också med tips hur man kan göra t.ex då de envisas med att stanna vid en luktfläck, drar i koppel o.s.v TACK Pia !!!! Jag testade under hundpromenaden idag på morgonen och det blev en promenad utan alltför mycket koppeldrag.  Nu gäller det bara att träna vidare.


JAG HAR ETT UNDERBART LIV TACK VARE MIN FAMILJ OCH MINA HUNDAR!! (Jisses vad drypande det blev. Skulle ha låtit bli vinglaset  ).


  Tunnelbanan. Ögonkontakt med Pia.

 

Vad är det här för konstigt ställe? Sigge gillade inte statylejonet. Tur att Pia håller kopplena.

  Röd matta? Självklart!!!

  Parkbänk i Humlegården. Bäst vi har koll.

Chippen och Sigge



Ovido - Quiz & Flashcards