Alla inlägg den 11 mars 2010

Av Hanne - 11 mars 2010 19:26

Kerstin, kursen var lika tråkig som det lät.


I lördags träffade jag en matte med 2 ESS. En sådan matte som man alltid vill träffa när det gäller hunmöten med okända hundar. En härlig och positiv människa och mina monster skötte sig exemplariskt. Sedan i söndags mötte Lotta med flock och jag med flock en husse som man inte vill träffa. Vi bad honom vänta (stigen var 30 cm bred) så att vi kunde gå åt sidan men icke sa nicke. Han skulle ånga på vilket resulterade i att Sigge blev, igen, rabiat men denna gång förstår jag honom.


Jag tror att Cleo är på väg att börja löpa snart. Mojje är hopplöst kär i henne. Ebbe övergav Topsy för Cleos härliga doft.


I tisdags var Lotta och jag med döttrar och hundar på klubben. Sara tränade med Topsy. Jag körde kontaktövningar och följsamhet. Åkte dit för att insupa atmosfären innan alla kurser drar igång. Ska försöka komma dit varje tisdag.

Den 18/1 ska Cleo och jag börja på en rallylydnad kurs. LÄNGTAR!!!!!


Har ikväll tränat apportbock med alla 3 dogsen. Sigge imponerade på mig genom att ta apportbocken på kommando och sedan släppa på loss. Kanske bara en turkväll men jag blev glad.

Topsy tycker det är allmänt larvigt. Hon funkar bättre med Sara.

Cleo förstår inte varför hon ska hålla kvar apporten men vi ska träna vidare.


Jag känner ett litet spritt i magen. Kan våren vara på väg? Är det snart dax för viltspår?

HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!  


Ovido - Quiz & Flashcards